Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès celebra 10 anys divendres, amb un seguit d’actes

A les 8 del matí del 22 d’abril de 1995 l’Hospital Comarcal de Vilafranca comença a treballar, i aquest divendres arribarà als seus 10 anys d’història.

Per commemorar-ho el mateix divendres s’han organitzat un seguit d’activitats, que comptaran també amb la participació d’alguns dels protagonistes d’aquest primer dia. Des de la direcció de l’Hospital s’ha convidat per aquesta festa a dos infants que van néixer aquell dia al centre vilafranquí, i que per tant celebren el seu 10è aniversari: Lara Moreno i Aitor Ruiz.

A banda d’aquesta visita, hi haurà un acte institucional a les 10 del matí a la sala Assumpta Centellas; i la inauguració al migdia de l’exposició Nosokomials, una mostra d’imatges de l’activitat quotidiana de l’Hospital.

Així mateix, s’estan preparant altres activitats com una caminada fins a les Dous de Torrelles, l’edició d’una memòria que reculli l’evolució de l’hospital durant aquests 10 anys i la publicació d’un llibre de fotografies i història a partir del material de l’exposició.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
03:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: