Dimecres, 19 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les plataformes que defensen la vegueria del Penedès i de lAlt Ter suneixen per fer més força

Aquest dissabte la plataforma ciutadana que lluita per aconseguir que el Penedès tingui una vegueria pròpia es va reunir, a Vic, amb la plataforma que treballa en el mateix sentit per les comarques

Demanen ser reconegudes en la nova divisió territorial del Principat. La plataforma que defensa la constitució duna vegueria que integri lAlt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf i lAnoia ha unit forces amb la Plataforma per la Vegueria de lAlt Ter, que es proposa d’integrar Osona i el Ripollès, i potser la Garrotxa, amb l’esperança de pressionar millor la Generalitat abans de l’aprovació de la nova divisió territorial del Principat, que sols preveu set vegueries. A més a més, la Plataforma per una Vegueria Pròpia del Penedès ha començat a distribuir fulls d’ adhesió

En els fulls, s’ exposen breument els motius per els quals reivindiquen una vegueria pròpia per a les comarques de l’ Anoia, l’ Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf i es demana la signatura i les dades personals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: