Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les joventuts d’ Iniciativa critiquen la retirada de la bandera republicana que van penjar davant de

Dijous passat, amb motiu del setanta quatrè aniversari de la proclamació de la Segona República Espanyola, membres de Joves dEsquerra Verda de lAlt Penedès van penjar la bandera republicana davant de lAjuntament de Vilafranca, per tal de reivindicar aquest important fet històric que va suposar un avanç sense precedents.Segons denuncien en un comunicat, lamentablement, persones [...]

Dijous passat, amb motiu del setanta quatrè aniversari de la proclamació de la Segona República Espanyola, membres de Joves dEsquerra Verda de lAlt Penedès van penjar la bandera republicana davant de lAjuntament de Vilafranca, per tal de reivindicar aquest important fet històric que va suposar un avanç sense precedents.Segons denuncien en un comunicat, lamentablement, persones no identificades van retirar ràpidament la bandera, sense avisar-los. Per aquest motiu, des de les Joventuts d’ Iniciativa denuncien aquesta voluntat de cohartar la llibertat dexpressió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: