Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ACAPS Wilaya Alt Penedès ha organitzat un sopar solidari amb els infants sahrauís per donar suport

El projecte consisteix en garantir un àpat diari per als infants de 3 a 6 anys a les escoles bressol i suport i millora de la seva assistència educativa i sanitària.

La precarietat de productes alimentaris i la repercussió negativa que aquesta situació pot tenir en la salut dels infants fa necessària una intervenció per millorar l’alimentació dels nens més petits dels campaments de refugiats del Tinduf, garantint-los un mínim d’un àpat diari a l’escola, i així també contribuir a disminuir la taxa d’absentisme a les Tarbies dels campaments. Aquest projecte compta amb el suport de diversos ajuntaments i institucions com els ajuntaments de Gelida, Vilafranca i la Fundació Gelida Solidària.

Al mateix acte es presentarà el llibre "El Sàhara Occidental: Història i actualitat d’un poble", de Tomàs Callau.

El llibre tracta de la història i l’evolució de la que va ser la darrera colònia a l’àfrica, des del Tractat de Tordesillas a la Conferència de Berlín (1885), passant per la Marxa verda i l’annexió pel Marroc.

El sopar es farà el dissabte, 16 d’abril, a dos quarts de 10 de la nit, al restaurant de l’Hotel Pere III de Vilafranca . El preu és de 12 Euros, part del qual es destinarà al projecte Tarbies. La compra de tiquets es pot fer fins al 13 d’abril als establiments La Font de Salut i Tot vestir Grill .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: