Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova junta comarcal del PP vol presentar llistes als 27 municipis de l’Alt Penedès en les propere

Divendres va ser reescollit com a president comarcal dels populars Josep Tutusaus. Avui, ha presentat a l’executiva comarcal que ell encapçala, i que presenta força novetats.

Manel Ramos serà el secretari general, i comptarà amb la presència de José Maria Arroyo com a vice secretari electoral; Dolors Montserrat com a vice secretària de política municipal i Xavier Martí com a secretari d’estudis i programes.

Entre els objectius que s’ha marcat la junta hi ha augmentar la presència del PP a la comarca, amb la voluntat de tenir més regidors i ser presents en les properes municipals als 27 municipis de l’Alt Penedès.

De fet, des del PP es considera que en l’actual moment polític poden assolir un espai de centre que CiU ha deixat lliure a causa de la disputa que segons els populars tenen convergència i Esquerra Republicana per demostrar qui és el més nacionalista.

En les passades municipals el PP es va presentar en 19 municipis de la comarca, i en aquests moments estan treballant per poder confeccionar llistes en municipis com Castellet i la Gornal, Torrelavit, els Monjos o Sant Martí Sarroca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: