Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Mancomunitat Penedès-Garraf ha convocat un concurs per fer la portada de la Guia d’Estiu 2005 que

La Guia d’ Estiu és la publicació més veterana del Servei d’ Informació i Assessorament per a Joves, que enguany arriba a la vintena edició.

Per quart any consecutiu, el SIAJ obre un concurs per dissenyar-ne la portada, amb l’ objectiu de contribuir a donar a conèixer l’ obra dels joves creadors.

La convocatòria és oberta a joves d’entre 16 i 30 anys de tot Catalunya, que poden presentar una única obra que ha de ser original i inèdita. La tècnica és lliure, però cal preveure que s’ha de poder reproduir en quatricomia. Cal presentar-la en format DIN A3 en posició vertical i muntada sobre un suport rígid per facilitar la seva exposició.

Hi haurà un únic premi de 300 euros per a la portada guanyadora i un cop finalitzat el concurs, les obres s’exposaran en diferents municipis de l’Alt Penedès i el Garraf per tal de donar a conèixer el treball dels joves dissenyadors.

Les bases de la convocatòria es poden recollir a les Oficines comarcals i Punts d’informació del SIAJ i també es poden consultar a la web www.siaj.net.

Les obres es poden presentar a les oficines del SIAJ a Vilanova i a Vilafranca o als punts d’ informació comarcals fins el dia 11 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: