Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Lecheria acull l’exposició fotogràfica Infants sahrauís, infants refugiats

L’exposició està organitzada per l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí ACAPS Wilaya Alt Penedès, amb l’objectiu de mostrar la solidaritat amb el poble sahrauí, alhora que és una protesta contra la injustícia que pateixen

Els infants són les primeres víctimes dels conflictes. Les condicions de vida dels infants sahrauís als camps de refugiats són extremadament dures, amb temperatures superiors als 50º a l’estiu i temperatures molt baixes a les nits d’hivern, absència de llum elèctrica i d’aigua corrent, i moltes mancances pel que fa a les necessitats més bàsiques.

Amb tot, en les situacions més adverses, els infants conserven el somriure i la mirada neta de la seva innocència. Aquests aspectes han estat recollits al treball de presenta Lourdes Sogas a "La Lecheria".

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: