Divendres, 24 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Lecheria acull l’exposició fotogràfica Infants sahrauís, infants refugiats

L’exposició està organitzada per l’Associació d’Amics del Poble Sahrauí ACAPS Wilaya Alt Penedès, amb l’objectiu de mostrar la solidaritat amb el poble sahrauí, alhora que és una protesta contra la injustícia que pateixen

Els infants són les primeres víctimes dels conflictes. Les condicions de vida dels infants sahrauís als camps de refugiats són extremadament dures, amb temperatures superiors als 50º a l’estiu i temperatures molt baixes a les nits d’hivern, absència de llum elèctrica i d’aigua corrent, i moltes mancances pel que fa a les necessitats més bàsiques.

Amb tot, en les situacions més adverses, els infants conserven el somriure i la mirada neta de la seva innocència. Aquests aspectes han estat recollits al treball de presenta Lourdes Sogas a "La Lecheria".

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Amplirock
Musical amb Oriol Romeu

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M. Soler
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: