Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Caixa Catalunya presenta lexposició Atmosfera Gaudí amb fotografies de Joaquim Gomis al

Aquest és el primer cop que des del Casal sacull una exposició externa de la qualitat dATMOSFERA GAUDí que ha estat comissariada per Daniel Giralt-Miracle i organitzada per Fundació Caixa Catalunya.

Joaquim Gomis és una de les primeres persones que, en la postguerra, reivindica la figura de Gaudí, propiciant el seu reconeixement nacional i internacional. I ho fa amb les eines que té al seu abast: les de la fotografia. Gomis cerca aquells que més li interessen i el resultat és una visió inèdita i sense precedents de l’obra de l’arquitecte.

Els centenars de fotografies de les principals obres de Gaudí que tira entre 1950 i 1970 no es limiten a reproduir més o menys descriptivament la rica morfologia de larquitecte. Enquadraments, punts de vista, jocs de llum i ombra, composicions, textures… són seleccionats amb cura, buscant els elements essencials dun gran puzzle que pot ser reconstruït en la retina de tot aquell que miri amb atenció aquestes fotografies.

L’exposició es pot veure al vestíbul de la Societat la Principal fins el dia 28 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: