Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La formació <i> Mazatecos</i> presenta el seu últim treball <i> Salamandra</i>

El teatre municipal de Cal bolet va ser l’escenari on ahir el grup Mazatecos va presentar Salamandra, el seu &uacute;ltim treball. La novetat m&eacute;s destacada &eacute;s la incorporaci&oacute; de veus en aquesta formaci&oacute;

Els 14 integrants de mazatecos van omplir ahir l’escenari de Cal bolet amb m&eacute;s de 14 instruments de percussi&oacute;. Salamandra &eacute;s el t&iacute;tol del disc que ahir presentaven, el segon de la formaci&oacute;, tot i que &eacute;s el primer enregistrat i distribu&iuml;t de manera professional i que s’ha gestat al llarg d’aquests &uacute;ltims 4 mesos.

Molts canvis es van poder veure ahir en aquesta formaci&oacute; que com anovetat principal destacava la introducci&oacute; de veus en les seves can&ccedil;ons. Si el disc est&agrave; comosat per 12 can&ccedil;ons, la meitat t&eacute;nen com a base els ritmes contundents per&ograve; com a fil conductor la veu

Un altre dels canvis &eacute;s que si fins ara Mazatecos era un grup de cercaviles i passacarrers, fet que es feia molt present en les seves composicions, ahir van presentar un espectacle molt m&eacute;s encarat i planificat per estar a dalt dels escenaris. M&eacute;s de 14 instruments provinents de diverses parts del m&oacute;n permeten elaborar ritmes amb molts matisos i molt treballats.

Una presentaci&oacute; on es va poder veure un ampli ventall de registres dins la percussi&oacute;, tots ells dins de Salamandra, un disc que a partir d’aquestes setmanes ja es pot trobar a la venda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: