Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Festa Major dels Monjos portarà els Pets i la cantautora Marina Rossell

La Comissió de Festes de Santa Margarida i els Monjos ha presentat els principals actes de la Festa Major que se celebrarà del 14 al 20 de juliol.

Com és habitual, destaca el concert de rock gratuït que anirà a càrrec d’ els Pets, el divendres 15 de juliol. Aquesta serà la quarta vegada que el grup de Constantí actua als Monjos. El president de la Comissió de Festes i regidor, Raimon Gatell, es mostra satisfet perquè el concert s’ inclou dins la gira del vintè aniversari, que tan sols inclou 20 concerts.

L’ altre actuació musical destacada és un recital de cançó catalana a càrrec de Marina Rossell, el dimecres 20 de juliol, a la plaça Pau Casals. Segons Batlle, la cantautora està il..lusionada per tornar a cantar al Penedès i als Monjos, on viu part de la seva família.

Els actes de la Festa Major dels Monjos començaran el 14 de juliol amb una traca d’ inici de festa i el pregó a càrrec d’ Antoni Duque Hernández, un veí dels Monjos que va ser dels primers integrants de la colla de Diables i de la Comissió de Festes.

El 16 de juliol actuaran els balls folklòrics del municipi, hi haurà ball de nit, espectacles al carrer i empalmada.

El diumenge 17 de juliol començarà amb matinades, actuació dels balls folklòrics i després de dos anys d’ absència, torna la diada castellera amb els Xicots de Vilafranca i els Minyons de l’ Arboç. La Festa Major dels Monjos també inclourà teatre, un castell de focs, cinema i nombrosos balls.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: