Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Campanya per una Vegueria Pròpia! ha començat a distribuir fulls d’ adhesió

En els fulls, s' exposen breument els motius per els quals reivindiquen una vegueria pròpia per a les comarques de l' Anoia, l' Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf i es demana la signatura i les dades personals. D´altra banda, la plataforma informa que demà es reunirà amb la plataforma de la Vegueria [...]

En els fulls, s’ exposen breument els motius per els quals reivindiquen una vegueria pròpia per a les comarques de l’ Anoia, l’ Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf i es demana la signatura i les dades personals.

D´altra banda, la plataforma informa que demà es reunirà amb la plataforma de la Vegueria de l’ Alt Ter, a Vic. L’ objectiu és estudiar i consensuar iniciatives conjuntes per impulsar les respectives campanyes i mostrar el rebuig al mapa de 7 vegueries plantejat per el govern de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: