Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ editorial Vilatana ha tret un recull de contes de Festa Major per commemorar el quinzè aniversari

Per segona vegada, Vilatana publica una nova edició commemorativa, coincidint amb els quinze anys d’ existència de l’editorial vilafranquina.

Es titula "10 contes de Festa Major" i com el títol indica és un recull de contes publicats a la col.lecció Cercavila, més 3 contes inèdits de Pere Alagret, Jordi Cubillos i Joan Cercó.

El recull, amb tapa dura, incorpora en les darreres pàgines les músiques relacionades amb cada conte, els aspectes històrics i un apèndix amb un conjunt de propostes pedagògiques. El llibre ha estat prologat per el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach.

Al mateix temps, Vilatana publica el conte número 5 de la col.lecció Cercamón en llengua castellana. Es tracta de "La meiga Sabela" escrit per Eva Lozano i il.lustrat per Bene Tielas, dues autores gallegues. Es tracta d’ una història basada en una bruixa curiosa i ambiciosa, la Sabela.

I també surt al carrer, un nou llibre de la sèrie Cercavila de contes infantils dedicats a la temàtica del folklore i les tradicions del nostre país. Es titula "L’ avi casteller" i ha estat escrit i il.lustrat per la barcelonina Maria Casas.

Tots dos volums inclouen un apèndix musical amb la transcripció de melodies relacionades amb el conte, una ressenya històrica i uns suggeriments pedagògics. Els dos contes van adreçats a infants de 6 a 12 anys.

Els 3 llibres de Vilatana ja es troben a les llibreries de Vilafranca i comarca.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: