Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ Assamblea General de Caixa Penedès ha aprovat els comptes del 2004, que suposen uns beneficis de

L’Assemblea General de Caixa Penedès, celebrada dijous passat, sota la presidència de Josep Colomer, ha aprovat els comptes anuals, l’Informe de gestió i la distribució dels resultats de l’exercici 2004.

El grup Caixa Penedès va obtenir uns beneficis consolidats després d’impostos de 98,01 milions deuros, amb una variació del 5,96%. La distribució de resultats es formulà destinant 74,03 milions d’euros a reserves i aportant al fons de l’Obra Social 9,60 milions d’euros. D’ aquesta manera, per a l’ exercici 2005 queda un pressupost per a Obra Social de 10,7 milions d’euros.

En l’ assemblea, el president, Josep Colomer, va destacar, d’entre els objectius assolits, el fet d’haver aconseguit un fort creixement en recursos gestionats, elevades taxes de rendibilitat, la reducció de la morositat, la progressiva extensió territorial de l’Entitat, i la bona evolució de les empreses del Grup. Per la seva banda, el director general, Ricard Pagès, va informar sobre l’evolució de les principals magnituds econòmiques de l’entitat al 2004. Pagès ha destacat el total gestionat de recursos de clients, que després d’un increment del 30,9% ha arribat a més de 10.640 milions d’euros; també ha senyalat l’important augment dels crèdits sobre clients en un 28,77%, que s’han situat a 8.527 milions d’euros.

Aquest abril, Caixa Penedès ja disposa de 586 oficines, després d’obrir-ne 3 en el que va d’any.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: