Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es celebra el 20è Cross de Sant Ramon amb la participació de 540 joves

Avui a les 10 del matí l’escola Sant Ramon ha iniciat el tradicional Cross, en la seva vintena edició. Enguany un total de 640 han estat els participants d’unes jornades d’esport que s’han

L’Escola Sant Ramon ha arribat enguany a la vintena edició del Cross, una jornada que va iniciar-se únicament per als alumnes de l’escola però que amb els anys ha anat creixen fins arribar a la xifra d’enguany, uns 640 inscrits que s’han distribuït entre les 16 categories participants.

L’objectiu d’aquestes jornades és el desenvolupament de totes les capacitats físiques a través de l’esport, entenent-ho com un component bàsic de la formació integral de la persona. Enguany el cross es troba en el quart memorial del Pare Mancini, home que va treballar molt per a què l’esport fos un element indispensable en les activitats de l’escola i un dels impulsors del cross de Sant Ramon. Al llarg de 20 anys la xifra de participants ha patit puges i baixes, tot i que fins i tot en alguns anys la xifra havia arribat als 800 inscrits

El Cross, organitzat des del col·legi Sant Ramon, l’APA el club patí Sant Ramon ha estat possible també gràcies a la col·laboració del patronat municipal d’esports, la generalitat de Catalunya i molts establiments de la vila que han ofert la seva col·laboració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: