Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Via Fora organitza aquest dimecres la segona sessió del cicle de participació democràtica

A les 8 del vespre es farà una xerrada-conferència per parlar dels reptes, dificultats i resultats de les experiències de participació democràtica

a càrrec d’òscar Rebollo.

Rebollo és professor de sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona i responsable del Postgrau de Participació i Desenvolupament Sostenible, a més de membre de la Fundació Jaume Bofill.

L’aprofundiment democràtic és una de les moltes preocupacions d’aquesta Fundació. En coherència amb això, han treballat tot un seguit de programes que específicament i prioritàriament responen a aquest punt de partida, com ara, la realització d’experiències que posen a prova nous mecanismes de participació ciutadana, incloent tant processos i mètodes presencials com projectes fonamentats en l’ús de les noves tecnologies i d’Internet.

A través d’aquesta xerrada, òscar Rebollo explicarà diferents experiències a Catalunya de processos de participació democràtica, aprofundint en els reptes, les dificultats, el paper dels ciutadans, de les entitats, dels tècnics i de ladministració local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: