Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Síndic de Greuges estudiarà l’ ajuntament de Torrelles de Foix

La queixa plantejada per CIU al Síndic de Greuges ha estat admesa a tràmit. Rafael Ribó els ha tramés una carta, amb data 1 d' abril, en la qual els comunica que ja ha demanat a l' ajuntament de Torrelles que informi la Sindicatura sobre els temes denunciats. Els convergents denuncien la poca transparència dels [...]

La queixa plantejada per CIU al Síndic de Greuges ha estat admesa a tràmit. Rafael Ribó els ha tramés una carta, amb data 1 d’ abril, en la qual els comunica que ja ha demanat a l’ ajuntament de Torrelles que informi la Sindicatura sobre els temes denunciats.

Els convergents denuncien la poca transparència dels números de la corporació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: