Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El regidor del PP a Olèrdola, Jordi Alonso, veu pressions externes en la seva destitució com a respo

En el darrer ple de l’Ajuntament d’Olèrdola es va fer efectiva la destitució de Jordi Alonso com a regidor responsable d’urbanitzacions.

Alonso ha explicat la seva sorpresa per els motius presentats per l’alcalde per justificar la seva substitució, tot adduint que no forma part de l’equip de govern. Per Alonso es pot entendre el criteri, però cal tenir clar que fa dos anys que desenvolupava aquesta responsabilitat, sense haver estat mai dins de l’equip de govern.

Alonso considera que darrera d’aquesta decisió hi ha pressions que rep l’actual equip de govern d’alguns grups dels que van constituir la plataforma contra el càmping, i que ara es podrien cobrar els interessos.

El regidor del PP ha explicat que en els 4 anys de l’anterior mandat municipal, i amb govern de CiU, va poder fer moltes coses per les urbanitzacions ocupant aquesta mateixa responsabilitat. Però en els dos d’aquest nou equip de govern ha estat impossible tirar endavant qualsevol iniciativa. De fet, Alonso opina que els actuals responsables municipals no tenen cap interès per les urbanitzacions.

Per Alonso la política de l’equip de govern costa d’entendre i està resultat molt perjudicial per el municipi, ja que més que avançar, el que s’està fent és anar enrera.

Com a exemple el regidor popular ha explicat que aquest dilluns els responsables municipals van decidir retirar els dos funcionaris del parc de bombers voluntaris d’Olèrdola, per tal de reincorporar-los a les tasques de vigilants municipals. Amb aquesta decisió, segons Alonso, es deixa pràcticament sense funcionament entre setmana el servei d’emergències precisament a les portes dels mesos més complicats pel que fa a incendis forestals.

Alonso va comentar a més que se sentia molesta també per algunes actituds de l’equip de govern en el darrer ple, en que ell va preguntar per un contenidor de brossa que s’havia demanat a Can Trabal, i va rebre com a resposta que aquell no era el lloc per fer la pregunta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: