Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP de Sant Sadurní reclama millores viàries al carrer de Diputació

La portaveu del PP a l'Ajuntament de la capital del cava, Dolors Montserrat, ha presentat un prec, demanant millores viàries al carrer de Diputació. Montserrat reclama l'arranjament de l'asfalt del carrer, rebaixar la vorera per tal de facilitar el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda, així com pintar un pas peatonal a l'alçada de la [...]

La portaveu del PP a l’Ajuntament de la capital del cava, Dolors Montserrat, ha presentat un prec, demanant millores viàries al carrer de Diputació. Montserrat reclama l’arranjament de l’asfalt del carrer, rebaixar la vorera per tal de facilitar el desplaçament de persones amb mobilitat reduïda, així com pintar un pas peatonal a l’alçada de la rotonda.

La regidora popular considera que "és un perill travessar el carrer de Diputació, a l’alçada de la rotonda.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: