Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Partit Popular de Vilafranca referma el seu convenciment que l’estació de trens regionals és poss

Dijous es va fer la reunió-debat que des de feia alguns mesos demanava el Partit Popular, amb la presència de tècnics i representants polítics, per parlar de la possible ubicació de la futura

Avui, tot valorant la reunió, els representants populars han reafirmat un cop més el seu convenciment que aquesta estació és possible tècnicament i econòmicament al mateix lloc on hi ha l’actual. En nom del PP, José Maria Arroyo explicava que el tècnic de la Generalitat, Xavier Flores, va acabar reconeixent que no hi havia impediments tècnics per ubicar l’estació on hi ha l’actual; i que aquesta continua sent una proposta que compta amb el suport de la majoria de grups de l’oposició.

Els representants populars van comentar que el que va quedar clar també en la reunió és que el criteri que primarà acabarà sent el polític, per sobre del rendiment econòmic que pugui tenir l’estació, i fins i tot per sobre del seu cost. Arroyo comentava que en l’espai actual, l’estació podria oferir tots els serveis.

Un altra punt que defensava el PP és que l’actual estació es troba ben comunicada, propera a les sortides d’autopista, estació d’autobusos, i evidentment connectada amb els trens de rodalies.

Per contra consideren que l’opció que s’entesta en defensar l’equip de govern de fer-la fora de Vilafranca al costat de l’estació de muntatge de l’AVE pot portar a que l’estació sigui menys utilitzada , i que finalment quedi en desús. A més, els membres del PP van recordar també que cal tenir present la possibilitat que s’hagués de fer recalificacions de terrenys per poder afavorir el creixement de Vilafranca per aquella zona, quan està previst cap a la Girada i el Pla del Diable.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: