El Museu del Vi organitza un curset d’ iniciació al tast de vi i un monogràfic sobre vins i format
Del 6 de maig al 3 de juny tornen els Simposiums al Museu de Vilafranca, organitzats
conjuntament amb l’ Associació Catalana d’ Enòlegs.
Els Simposiums de primavera consten d’ un curset d’ iniciació al tast de vi que començarà
divendres de la setmana que ve i durarà 4 sessions. En la primera s’ abordaran els gustos
fonamentals i es farà un tast de vins rosats, en la segona es tractaran els vins blancs, en la
tercera els negres i s’ acabarà amb el tast de caves.
Les 4 sessions tindran lloc els divendres, a partir de la setmana que ve, de 8 a 10 de la nit.
Els Simposiums també inclouen un tast monogràfic, per als ja iniciats, sobre el maridatge
de vins i formatges. El tast, que anirà a càrrec de l’ enòleg Germán Esteban, farà una
introducció a l’ elaboració dels formatges, explicarà la mecànica del tast i farà maridatges
entre formatges i vins amb 7 o 8 de representatius.
En aquest cas, el monogràfic tindrà lloc el 3 de juny, de 8 a 10 de la nit.
Les inscripcions es poden fer a la secretaria del Museu.
El curset d’ iniciació costa 68 euros i el tast monogràfic, 28 euros.