Dimarts, 26 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Museu del Vi organitza un curset d’ iniciació al tast de vi i un monogràfic sobre vins i format

Del 6 de maig al 3 de juny tornen els Simposiums al Museu de Vilafranca, organitzats

conjuntament amb l’ Associació Catalana d’ Enòlegs.

Els Simposiums de primavera consten d’ un curset d’ iniciació al tast de vi que començarà

divendres de la setmana que ve i durarà 4 sessions. En la primera s’ abordaran els gustos

fonamentals i es farà un tast de vins rosats, en la segona es tractaran els vins blancs, en la

tercera els negres i s’ acabarà amb el tast de caves.

Les 4 sessions tindran lloc els divendres, a partir de la setmana que ve, de 8 a 10 de la nit.

Els Simposiums també inclouen un tast monogràfic, per als ja iniciats, sobre el maridatge

de vins i formatges. El tast, que anirà a càrrec de l’ enòleg Germán Esteban, farà una

introducció a l’ elaboració dels formatges, explicarà la mecànica del tast i farà maridatges

entre formatges i vins amb 7 o 8 de representatius.

En aquest cas, el monogràfic tindrà lloc el 3 de juny, de 8 a 10 de la nit.

Les inscripcions es poden fer a la secretaria del Museu.

El curset d’ iniciació costa 68 euros i el tast monogràfic, 28 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: