Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El mes de maig ja es podrà utilitzar el nou aparcament que l’ajuntament construirà al de les Clotes

L’alcalde de Vilafranca ha anunciat que el futur aparcament que l’ajuntament construirà al solar que es troba al capdavall del Balcó de Les Clotes ja es podrà utilitzar de forma provisional els propers

Estracta dels dies de les fires de Maig. Aquest gran aparcament, de 221 places en un espai d’11.000 metres quadrats, ha de ser segons l’alcalde de Vilafranca un més dels que es troben a les entrades principals de la vila per tal d’acollir els visitants.Esteve destaca que aquest serà un aparcament important , no només pels veins del bari sinó també com a oferta dissuassoria en una de les entrades de Vilafranca, amb la mateixa funció que tenen els aparcaments del Parc de Llevant, o el que hi ha al barri del Poble Nou, al costat de l’Espiga. L’ajuntament també està treballant en el projecte d’un aparcament semblant al barri de l’Espirall que podria ser una realitat aquesta mateixa legislatura.

Tot i els esforços per millorar l’oferta d’aparcament a la vila d’altra banda l’alcalde indica que s’ha d’afavorir també la mobilitat a peu per la ciutat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: