Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Llac dels cignes, a càrrec del ballet de Moscou, reobrirà el teatre del Casal a finals d’abril

El president i el gerent de la societat La Principal, el Casal de Vilafranca, van fer una visita a les obres que s’estan duent a terme a la caixa escènica del teatre.

Una visita que ha servit per explicar i veure l’estat de les obres que s’hi duen a terme, i també per explicar quins seran els espectacles que serviran per inaugurar el nou escenari.

Pel que fa a les obres que s’estan fent, el president del Casal Joan Güell, ha explicat que s’ha insistit en el que te a veure amb la seguretat de la sala i en renovar el sistema d’il·luminació.

En l’escenari els treballs principals s’han adreçat a substituir els elements de fusta del forjat per ciment, i a anivellar també el terra. S’ha instal·lat un nou talla foc, que ha estat una de les inversions més importants realitzades, i també s’han col·locat mànegues d’aigua a totes les plantes. Aquestes millores, sobre tot les que tenen a veure amb l’escenari, permetran que el proper 28 d’abril es pugui reobrir amb un espectacle de la categoria del ballet de Moscou, que portarà a Vilafranca un clàssic com el Llac dels cignes.

El dia següent, el divendres 29 d’abril, es presentarà un altres espectacle, amb un caire totalment diferents, com és la comèdia "5 gays.com Despedida de soltero".

Així mateix, i de cara al maig, l’entitat preveu poder fer unes jornades de portes obertes per els socis, que permetin mostrar-los els treballs de millora que s’han estat fent al llarg d’aquests mesos al Casal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: