Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El GEP ha donat a conèixer les dates de les colònies d’ estiu a Penyafort

Els dos torns de colònies programats són del 24 de juliol al 2 dagost, per a nens i nenes de 1r. a 4t. de primària. I del 2 a l' 11 dagost per a nois i noies de 5è. de primària a 2n. dESO.Les inscripcions seran durant el mes de juny. De tota manera, es [...]

Els dos torns de colònies programats són del 24 de juliol al 2 dagost, per a nens i nenes de 1r. a 4t. de primària. I del 2 a l’ 11 dagost per a nois i noies de 5è. de primària a 2n. dESO.Les inscripcions seran durant el mes de juny. De tota manera, es pot demanar més informació, i fins i tot fer una preinscripció, els dissabtes a la tarda, de dos quarts de 7 a les 7, a ledifici de Can Trabal, on habitualment el GEP desenvolupa la seva activitat, a la plaça Jaume I, número 13.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: