Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge finalitza el Cicle de Concerts de Jazz organitzat per la Fundació Caixa Penedès.

Aquest cicle ha comptat amb tres actuacions, la de Scott Hamilton i l’Ignasi González Trio, la de Gospel Train i la d’ aquest diumenge amb La Locomotora Negra.

Aquest quintet, que compta amb 34 anys d’ experiència, és una de les formacions més consolidades i prestigioses del país. La Locomotora Negra ha estat present en multitud de concerts nacionals i internacionals i té nou discs publicats. Ha col·laborat amb nombrosos jazzmen de prestigi com Bill Coleman o Benny Waters. Per aquesta ocasió, el quintet reunirà 16 músics de provat prestigi.

Segons ha explicat a la nostra emissora el Cap de l’ Obra Social, Josep Francesc Cortés, caldrà ampliar l’ escenari de l’ auditori del Fòrum.

La totalitat dels fons recaptats amb les aportacions del públic seran destinades a Univers Penedès, una associació sense ànim de lucre destinada a dirigir esports i activitats de lleure a joves amb qualsevol tipus de discapacitat de tota la comarca del Penedès i l’ Anoia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: