Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dimecres comença el CelObert 2005 als Monjos, un cicle d’ espectacles per als sentits

En el marc de les activitats culturals de primavera i estiu, l’ ajuntament de Santa Margarida i els Monjos organitza per segona vegada el CelObert.

L’ objectiu és donar a conèixer el municipi a través dels sentits, oferint la possibilitat de gaudir de la música en espais emblemàtics del patrimoni històric i cultural, com afirma Núria Rossell, regidora de Cultura dels Monjos.

Respecte l’ any passat, hi ha diverses novetats: en primer lloc, s’ amplia l’ oferta i a més de música, el cicle també oferirà conferències, contes, poesia i dansa. En segon lloc, s’ ha buscat un fil conductor entre les diferents propostes que és la celebració de l’ Any del Llibre i la Lectura i el Quart Centenari de la publicació del Quixot.

Demà passat, una conferència-debat sobre el Quixot al Penedès, a càrrec dels historiadors Jordi Vidal i Carles Querol, obrirà els actes. La conferència permetrà conèixer el context històric dels espectacles que conformaran el cicle.

El proper espectacle anirà a càrrec de l’ autora i narradora, Jordina Biosca, que explicarà a adults el conte "Sir Gawaian i el Cavaller Verd", el 7 de maig. Aquesta activitat es farà al Molí del Foix.

El 21 de maig, l’ esglèsia de la Ràpita acollirà un espectacle que fa un recorregut per la música vocal i instrumental dels segles XV, XVI i XVII.

El CelObert també inclou una sortida a Barcelona per veure l’ obra "Fuente Ovejuna", al Teatre Nacional de Catalunya. Tots els espectacles, excepte la sortida al teatre i el concert de la Companyia Catalana de Latin Jazz, són gratuïts.

En el transcurs de tots els espectacles s’ oferirà als assistents una degustació de productes gastronòmics del municipi.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Hoquei en directe
Digittecnic Vilafranca - Arenys de Munt
22:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!
23:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim

Penedès Televisió

20:00
Hoquei en directe
Patí Vilafranca - Arenys de Munt
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: