Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CIU D’OLÈRDOLA EXPRESSA LA SEVA PREOCUPACIÓ PER A LA POSSIBLE DESAPARICIÓ DEL SERVEI D’EMERGÈNCIES D

Els representants de CiU d’Olèrdola volen expressar la seva preocupació per una decisió de l’equip de govern que pot provocar la desaparició, o com a mínim, la reducció del Servei d’Emergències d’Olèrdola.

Després d’una reunió mantinguda amb l’alcalde i el responsable de Serveis de l’Ajuntament, els components del Servei d’Emergències deixaran de ser-hi per decisió de l’equip de govern a partir del proper dilluns. Això vol dir que el servei que es donava durant els dies laborables pot quedar greument afectat i, en un futur, provocar la desaparició del mateix.

El Servei d’Emergències d’Olèrdola es va crear en lanterior legislatura amb la voluntat de dotar al municipi d’uns mínims de primera intervenció en casos d’emergències de diferents tipus que es puguéssin presentar (forestals, industrials, domèstiques, de circulació). En aquell moment, el Consistori Olerdolenc, governat per CiU juntament amb el PSC i PP va apostar per aquest servei invertint diners municipals en la compra d’un camió de bombers; amb dos funcionaris de l’Ajuntament formats en tasques de bombers, i juntament amb un grup de voluntaris de dintre i fora del municipi que de mica en mica han anat donant cos al servei.

Avui el Servei d’Emergències d’Olèrdola té un gran nivell i prestigi, reconegut per a la pròpia Generalitat de Catalunya a través de la seva Direcció General d’Emergències. Com a dades rellevants que posen de manifest la importància d’aquest servei és que realitza un promig de dues intervencions diàries.

Des de CiU no sentén aquesta decisió de l’equip de govern. és una irresponsabilitat posar en perill un servei molt útil i valorat pels veïns. Cal tenir en compte que l’estiu s’apropa i les previsions de risc d’incendis forestals són alarmants.

A través d’un comunicat, CiU d’Olèrdola vol donar tot el suport als components del Servei d’Emergències d’Olèrdola, per a la seva dedicació incondicional. CiU espera que l’equip de govern, alcalde i assessors, reconsiderin aquesta decisió, que qualifiquen d’autèntica barbaritat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: