Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui comença l’ Abril Cultural de Sant Sadurní en el qual participen una cinquantena d’ entitats

Com vé sent habitual en els darrers anys, l’ Abril Cultural dura un parell de mesos i enguany finalitzarà el 20 de maig.

La regidoria de Cultura de l’ ajuntament saduninenc i prop de cinquanta entitats i grups diversos han sumat esforços per programar activitats culturals.

Les activitats del primer dia de l’ Abril Cultural són una bona mostra del què primarà al llarg d’ aquests gairebé dos mesos. Així, avui comença l’ Abril Cultural amb una xerrada organitzada per el Grup Gamma sobre l’ alletament matern, a dos quarts de 4 de la tarda, al CAP.

A les 5 es clourà la 89ena Setmana de la Gent Gran amb un espectacle de varietats i xocolatada, a la Sala de l’ Ateneu.

A les 6, la Biblioteca programa una Hora del Conte infantil sobre contes i llegendes de Nicaragua i a les 8 del vespre, s’ inaugura l’ exposició d’ aquarel.les de Joan Nero titulada "Indrets insòlits", a la Capella de l’ Antic Hospital.

Un dels clàssics de l’ Abril Cultural és la presentació de la publicació de l’ ajuntament de Sant Sadurní. Enguany i trencant motlles, es presentarà un conte per a infants que es diu "En Boti Boti descobreix l’ enigma", obra d’ Anna Obiols i Subi.

El conte explica la història de l’ arribada de la mascota de la biblioteca municipal, el cangur Boti Boti, a Sant Sadurní.

La presentació del conte tindrà lloc el divendres, 22 d’ abril, i s’ obsequiarà a tots els alumnes de les escoles de Sant Sadurní. A partir d’ aquest abril, també es farà arribar als infants que neixin i als nens i nenes nouvinguts.

L’ Abril Cultural també inclourà el 13è. Aplec capital del cava, la 31 ena trobada d’ associacions de vídues de Catalunya, diversos actes al voltant del centenari del Col.legi Sant Josep, un cicle de cinema sobre el Brasil o la presentació del llibre "Les dues cares de la lluna" d’ Asha Miró.

Tampoc faltarà el teatre, les conferències, exposicions, concerts, ball, sardanes, festes i excursions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: