Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta setmana s’han iniciat es treballs de reasfaltat de més de 14.000 m2 de via pública a Vilafra

Els treballs s’han iniciat amb les obres de millora i reasfaltat total del carrer de Sant Pere però continuaran també per tot un seguit de carrers de la vila.

En concret es treballarà en

Aquests punts seran concretament l’avinguda de la Pelegrina , els carrers d’Igualada , Germanor, Melió, Eugeni d’Ors, i del Camí Fariner. També es reasfaltarà la cruïlla del carrer de l’Espirall amb la carretera d’Igualada, el carrer d’Antonio Acedo de Sopetrán , la cruïlla entre el carrer de Torrelles de Foix i el carrer de Sant Jordi i la plaça de Pau Casals.

En total es reasfaltaran uns 14 mil m2 de via pública amb un import de més de 120 mil €.

D’altra banda aquesta setmana han començat també a la cruïlla del carrer de la Palma amb la rambla de Sant Francesc obres de supressió de barreres arquitectòniques. La construcció de guals rebaixats de vianants a les voreres s’executarà també a la cruïlla del carrer de les Cabanyes amb el carrer de Martorell , a la cruïlla del carrer de les Cabanyes amb el carrer de Salvador Seguí i a la cruïlla del carrer de Guardiola amb el carrer de les Cabanyes . En total la supressió de barreres en aquestes cruïlles té un pressupost de 11.700 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: