Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Abertis preveu ampliar tota l’ autopista AP-7 a tres carrils i eliminar els peatges troncals de les

La corporació Abertis, concessionària de l’ autopista, ha anunciat que en els propers mesos formalitzarà un conveni per ampliar a tres carrils el tram català de l’ AP-7.

A la circumval.lació de Girona s’ ampliaria a quatre i possiblement també a la de Tarragona.

El projecte també comporta la supressió de les zones de peatge instal·lades en el tram Barcelona-València, a partir de Martorell. Per tant, desapareixerien les barrerres troncals del Vendrell i de Tarragona, substituint-les per peatges a les sortides.

La inversió, que té un cost de 500 milions d’ euros, serà assumida íntegrament per Abertis, al llarg de 3 anys, tot i que la companyia confia que en bona part es financi amb l’ increment de la mobilitat per aquesta via.

El conseller delegat d’Abertis, Salvador Alemany, ha explicat que l’ acord final està pendent del conveni amb Foment, que pot estar llest abans de l’ estiu. Fonts de la Generalitat també s’ han mostrat favorables al projecte, tot i que manquen uns serrells per tancar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: