Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A partir de la propera setmana funcionarà a Sant Sadurní un servei de rehabilitació per els usuaris

Dilluns començarà a funcionar aquest servei, fruit d’un conveni signat entre l’ajuntament de Sant Sadurní i el servei català de la salut.

L’acord estableix que el servei català de la salut cedirà un fisioterapeuta per oferir aquest servei, de dilluns a divendres a la sala de rehabilitació de la residència per a gent gran que hi ha a l’antic hospital de Sant Sadurní. Amb el servei s’evitarà que els usuaris de l’àrea bàsica de Sant Sadurní s’hagin de desplaçar a Vilafranca, segons ha explicat la regidora de Sanitat de lAjuntament de Sant Sadurní, Maria Rossell

Rossell ha comentat també que preveuen que el servei pot donar cobertura a uns 40 usuaris mensuals, que en aquests moments realitzen rehabilitació a l’hospital comarcal o al CAP de Vilafranca.

Tot i que la sala es trobi a la residència per a gent gran, la regidora ha especificat que el servei s’adreça a tots els usuaris, i que de moment el conveni estipula que el fisioterapeuta estarà a Sant Sadurní dues hores diàries. També s’ha remarcat que serà el metge qui decidirà si el malalt pot fer la rehabilitació a Sant Sadurní o no.

Els usuaris que se’n podran beneficiar son els de l’àrea bàsica de Sant Sadurní, que compren els municipis de Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit, Sant Quintí de Mediona, Mediona i una part de Cabrera d’Igualada, a banda del mateix Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: