Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A partir davui l’escola Baltà Elias recollirà les preinscripcions dels alumnes de P-3 que vulguin an

La jornada de portes obertes de dissabte va servir per poder ampliar la informació respecte de la notícia que consisteix en que des de l’Escola Baltà Elias es recolliran les pre-inscripcions dels alumnes

La regidora d’educació, Lourdes Sánchez, destaca que el padró d’habitants ha fet preveure una nova línia d’alumnes de P-3 i que davant l’imminent creació administrativa de la futura escola ja s’ha decidit crear el primer grup.és a dir que les famílies que en el futur vulgui portar els fills a l’escola de la Girada s’han d’adreçar al Baltà Elies pels alumnes de P-3 del curs vinent. De tota manera la pre-inscrició no garanteix encara plaça a la futura escola. De moment els alumnes de estudiaran P-3 i provablement P-4 al Baltà, mentre es realitzin les obres de construcció del futur centre escolar a la Girada.Recordem que a partir davui i fins el 15 d’abril està obert el termini de preinscripció dels alumnes d’educació infantil (parvulari), primària i secundària obligatòria. L’ordre de preinscripció no dóna més punts per escollir escola, per això es disposa de dues setmanes per tal de poder ampliar la informació respecte la futura escola.La preinscripció per a les llars d’infants es farà la primera quinzena de maig i, per últim, entre el 17 i el 27 de maig la dels ensenyaments post-obligatoris (batxillerat, cicles formatius de formació professional i d’Arts plàstiques i Disseny).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: