Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A finals de mes es posarà la primera pedra de l’ esglèsia de l’ Espirall

El dimecres de la setmana que ve, festa de la Mare de Déu de Montserrat, tindrà lloc lacte de col·locació de la primera pedra de la nova església i dependències pastorals de les

Precisament, la nova esglèsia portarà el nom de Mare de Déu de Montserrat, igual que lantiga.

Lacte de col.locació de la primera pedra serà presidit pel bisbe de Sant Feliu de Llobregat, monsenyor Agustí Cortés, amb presència de representants de les comunitats parroquials, religioses vedrunes, entitats i institucions del barri i de la vila. Lacte tindrà lloc a les 7 de la tarda al solar situat entre els carrers Baltà de Cela, cantonada Salvador Seguí, i a l’ acabar hi haurà un refrigeri a lescola Pau Boada, al qual tothom hi és convidat.

Recordem que durant els mesos dabril a juny la missa de les 11 del matí s’ ha traslladat a la parròquia de la Trinitat, i que a partir del mes de juliol tindrà lloc a les dependències del co·legi Pau Boada, on se celebrarà provisionalment fins a la inauguració de la nova església.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: