Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca serà una de les quinze seus del Congrés del Món Rural de Catalunya, RURAL´ 06

La capital de l´Alt Penedès acollirà la ponència titulada "El clúster català de la indústria agroalimentària" entorn a la qual es debatrà i treballarà fins el pròxim any a través de diferents actuacions, que finalitzaran amb l´assemblea territorial corresponent. La ponència sobre el clúster català de la indústria agroalimentària serà coordinada per el secretari General [...]

La capital de l´Alt Penedès acollirà la ponència titulada "El clúster català de la indústria agroalimentària" entorn a la qual es debatrà i treballarà fins el pròxim any a través de diferents actuacions, que finalitzaran amb l´assemblea territorial corresponent.

La ponència sobre el clúster català de la indústria agroalimentària serà coordinada per el secretari General de la Federació d´Indústries Agroalimentàries, Jorge Jordana.

Al llarg dels propers mesos se celebraran les reunions dels diversos grups de treball i tindran lloc jornades de reflexió, les conclusions de les quals es portaran a debat en l´assemblea de Vilafranca.

Encara que el calendari no està fixat, es preveu que la cloenda a Vilafranca tingui lloc durant el proper hivern.

La ponència sobre el clúster està enmarcada en el Repte de la competitivitat en el món rural, que conforma un dels 5 grans àmbits de reflexió en els quals es divideix el Congrés.

El Congrés del Món Rural de Catalunya, promogut per el Departament d´Agricultura, se celebra fins al proper maig amb cinc grans àmbits de reflexió: món rural/món urbà, la competitivitat, la sostenibilitat, la vertebració social i el repte institucional. L´objectiu és definir la situació actual del món rural i fer previsions sobre les tenedències d´evolució i adaptació en el futur del món rural a Catalunya.

15 ciutats catalanes, entre elles Vilafranca, acullen les diferents seus de RURAL´06 que finalitzarà el maig del 2006 en un gran acte a Barcelona.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: