Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha renova el conveni amb la Creu Roja per al manteniment de la teleassistència domiciliàr

En funció del conveni l’Ajuntament es fa càrrec del pagament de les quotes mensuals de 42 terminals de teleassistència domiciliària, les també anomenades telealarmes.

Aquestes 42 telealarmes són propietat de la Creu Roja de Barcelona i estan instal·lades en diversos domicilis de Vilafranca des de l’any 1991. 51 terminals més són propietat de la Diputació de Barcelona, i gràcies al conveni signat per lAjuntament, la Diputació i lAssemblea Provincial de la Creu Roja s’han instal·lat a Vilafranca.

El servei està bàsicament dirigit a les persones grans que viuen soles, per oferir-los una atenció les 24 hores del dia, tots els dies de l’any. Les persones que es beneficien del servei han dabonar una taxa, si bé els usuaris poden optar a la gratuïtat o a bonificacions en funció dels seus ingressos. Per la seva banda, també la Creu Roja dóna aquest servei a les persones que ho sol·licitin. També s’ofereix a altres col.lectius com per exemple els disminuits.Aquest servei forma part del Programa dAtenció a Domicili del departament de Serveis Socials de lAjuntament de Vilafranca i per enguany l’Ajuntament hi destinarà més de 26 mil €.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: