Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull la tercera concentració de dones moteres.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a Vilafranca la tercera concentració de dones moteres, una iniciativa que ha portat a aquest grup de dones a fer diverses activitats que s’allarguen fins avui

Ahir a la plaça Milà i Fontanals tenien lloc les primeres hores de la tercera trobada de dones moteres, una iniciativa que cada any compta amb més participació. La trobada, tot i que s’havia d’iniciar amb diversos jocs a la plaça, degut a què es va endarrerir una mica, va iniciar-se directament amb una passejada per Vilafranca. Aquest és ja el tercer any d’una trobada que coincidia amb el dia de la dona però que en aquest cas s’ha vist retrassada una setmana, degut a problemes de temps.

Després de la sortida es va programar un sopar al restaurant Cal Noi Noi. Després la festa va continuar a la sala de Festes teatre on va tenir lloc un streptease i una festa que es va allargar fins al matí.

La edició d’enguany ha comptat amb una visita ja força esperada. Las rosas de Saragossa és una agrupació que des dels inicis han tingut contacte amb les moteres de vilafranca, tot i que degut a problemes de dates mai havien pogut assistir.

Finalment aquest any 5 de les integrants d’aquesta formació han pogut realitzar el viatge Saragossa Vilafranca.

Per avui al matí estava prevista una visita a les bodegues Torres i un dinar a la cantera de Calafell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: