Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una exposició amb el títol "Ovidi en la memòria", servirà per commemorar el desè aniversari de la mo

La Coordinadora dAssociacions per la Llengua catalana de lAlt Penedès, vol encetar la commemoració del desè aniversari de la mort del poeta alcoià amb una exposició dobra gràfica digital del pintor Antoni Miró

Miró ha dedicat part de la seva darrera obra a recordar el seu amic desaparegut, amb qui compartia lassumpció i la defensa dun país i duna llengua. Miró de la mateixa manera que Ovidi defensaven les recerques més avantguardistes però creient-les compatibles amb el sentiment de pertinença a una terra i una llengua.

Ovidi Montllor va destacar no tan sols com a creador sinó també com a un gran intèrpret de poemes de Joan- Salvat papasseit, vicent Andrés Estellés , Josep Maria de Segarra, Pere Quart, Bali bonet o Vladimir Maiakovski , sempre deixant clar el seu sentiment de pertinença al país Valencià, i a una col·lectivitat doblement oprimida des del punt de vista nacional i de classe.

Lexposició restarà oberta fins l1 dabril al restaurant Via Fora! De Vilafranca del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: