Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sinicia la quarta edició del concurs Vilafranca digital

Ahir a les 8 del vespre es va iniciar una nova edició, daquest concurs que torna a reptar als internautes a descobrir la identitat d’imatges insòlites de Vilafranca.

Aquest exitós concurs, de nou setmanes de durada, té com a objectiu donar a conèixer elements de Vilafranca que sovint passen desapercebut als nostres ulls. Els participant, a títol individual o en grup i sense límit d’edat, hauran d’identificar fragments d’edificis o detalls externs dels carrers de la vila.

Les imatges proposades es penjaran a la pàgina web del concurs www. xtec.es/vilafrancadigital, cada dissabte a les 8 del vespre, i estaran a la disposició dels concursants fins el proper dissabte a les 7 de la tarda. Tot i així les respostes corresponents a les imatges han de ser enviades abans de les 8 del dissabte, ja que en el moment de penjar les imatges noves es donarà resposta de les proposades la setmana anterior. L’adreça on cal enviar la resposta és , que des de la organització es demana que sigui el màxima de concreta possible.

Finalment el 20 de maig, dia en què es clausurarà el concurs, tindrà l’acte de proclamació dels guanyadors i el lliurament de premis. El concurs vilafrancadigital repartirà 5 premis i 3 diplomes. El primer premi consistirà en una infografia panoràmica de la rambla de Sant Francesc de 61 x 210 centímetres aproximadament, mentre que la resta de premis consistiran en la reproducció de la mateixa imatge en formats més reduïts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: