Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

sha editat la nova guia de vins i caves de Catalunya 2005.

Aquesta nova guia que ha aparegut encartada dins la revista de gastronomia Descobrir Cuina del mes de març és fruit del conveni entre edicions 62 i l’INCAVI .

La Guia 2005 de vins i caves e Catalunya que estat editada per Descobrir Cuina amb el suport de l´INCAVI i el Departament d’ Agricultura, està encartada en el número de març de la revista de gastronomia, Descobrir Cuina.

La Guia de Vins i Caves de Catalunya 2005 té com a tema principal els vins dolços, licorosos i generosos i a través d´aquest ítem, fa un recorregut per totes les Denominacions d´Origen catalanes explicant les seves qualitats i característiques dels seus vins.

Al final de la guia es pot trobar un directori amb tots els cellers inscrits en els diferents Consells Reguladors de les DO catalanes i les adreces de contacte.

La revista, amb un tiratge de 30.000 exemplars mensuals és la única revista del mercat sobre temes de gastronomia escrita exclusivament en català.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: