Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní disposarà duna Oficina Municipal d’Escolarització

L’Ajuntament de la capital del cava signarà, aquest divendres, un conveni amb el Departament d’Educació de la Generalitat per a la creació d’una Oficina Municipal d’Escolarització, l´OME.

Aquestes oficines van començar a funcionar el curs passat a proposta del Departament en 12 municipis del Principat i enguany s’ampliaran a 40 municipis.

L’Oficina consta de dos òrgans: La Comissió d’escolarització i la Taula de planificació. Avui, encara no podrà incidir plenament en el procés de l’escolarització, perquè encara està en camí de regularització, però el regidor d’Ensenyament, Albert Prat, creu que "serà una eina útil d’informació a la població i de treball, en la qual estaran representades totes les escoles de la vila."

L’OME, que serà presidida per l’alcalde de Sant Sadurní, rebrà del Departament recursos econòmics per desenvolupar aquesta activitat i estarà en contacte permanent amb aquest a través d’un punt d’accés directe a les dades d’escolarització del Departament. Loficina de lOME estarà oberta a partir de dilluns que ve a les dependències del Departament dEnsenyament, al Casal dEntitats, de dilluns a divendres de 8 del matí a 3 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: