Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"DO Penedès. Terra de grans vins" és el lema que es llegeix en la nova tanca instal·lada a l’alçada

A partir d’aquesta setmana, els vehicles que circulin per l’autopista AP-7 en direcció Tarragona rebran la benvinguda a la terra de la Denominació d’Origen Penedès mitjançant la nova tanca publicitària.

El dimarts de la setmana passada, coincidint amb la celebració del saló "Descobreixi Els Nous Penedès" a la Fontana de l’Eixample de Barcelona, va tenir lloc l’acte de signatura del conveni entre el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès i Sistemas e Imagen Publicitaria, l’empresa encarregada de la realització, instal·lació i manteniment del nou panell.

La tanca s’ubica concretament al km 175, a la banda dreta de l’autopista AP-7, en el sentit de Barcelona cap a Tarragona, a l’alçada del polígon industrial Can Valls, al terme municipal de Gelida. "DO Penedès. Terra de grans vins" és el missatge que s’hi pot llegir acompanyat de la seva traducció en castellà i anglès i de la imatge d’una ampolla i un gotim de raïm en un fons de color granat, al costat del segell de la DO Penedès. El nou panell publicitari mesura 12 metres d’ample per 5 d’alçada i serà també lluminos. Segons es desprèn del conveni, aquesta nova targeta de benvinguda al Penedès estarà instal·lada durant els dos propers anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: