Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pedro Guerra és la principal novetat de la programació abril juny del patronat de Cal Bolet, juntame

S’ha presentat a l’Escorxador de Vilafranca la programació professional del patronat de Cal Bolet pel que fa als mesos d’abril a juny.

Les principals novetats se centren en l’enfoc que s’ha donat des del patronat als espectacles, amb la intenció de fer-lo més professional. Una de les principals ofertes d’aquesta programació és l’actuació del cantautor Pedro Guerra, el proper 22 d’abril. El regidor de cultura, Joan Rios, va comentar en la roda de premsa que els criteris de professionalitat s’apliquen a tots els tipus d’espectacles.

Rios comentava també que tenen la intenció enguany de potenciar la presencia en els mitjans de comunicació dels espectacles que s’organitzen des del Patronat, a través d’una campanya amb spots de televisió i ràdio que han de servir per acostar les propostes a la majoria de ciutadans.

Els primers espectacles dins d’aquesta nova temporada seran dissabte amb la mostra de dansa i música mexicana "Nuestro México … de hoy y de siempre". Rios però apuntava que ja el primer dels espectacles emmarcats dins d’aquest nou format, que va ser Neo Burneing Generation, havia tingut molt bona acceptació.

Al llarg d’aquests tres mesos, l’oferta que s’ofereix des del Patronat contempla tant teatre, dansa i música, i tindrà com a escenari diversos emplaçaments, des del mateix Cal Bolet, la societat La Principal i altres indrets de la vila en espectacles de més petit format.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: