Dimarts, 22 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

…Nua!!!, una obra que aborda la violència de gènere, clou el segon cicle de creació escènica a la

La violència contra les dones és un problema social creixent que cada vegada afecta més famílies i per aquest motiu, des de l´associació teatral Kametta van proposar al Jaume Clavé que escrivís una

Aquesta és la primera obra teatral de Clavé, de 27 anys. que veu la llum. La direcció també ha anat a càrrec seu i els intèrprets són Cristina Téllez, David i Laia Monteagudo, Amadeu Paratge i les nenes Lara Cuscó i Maria Monsalve de 9 anys, que s´alternaran en el paper de Nagore.

A …Nua!!!, Cris és una noia de 27 anys que viu amb el seu xicot, el David, i la seva filla, la Nagore, de 7 anys. Aparentment són una família, almenys això és el que creu la mateixa Cris, però mica a mica s´adona que el David no la tracta com ella desitja i es mereix.

Per escriure aquesta obra, tant l´autor com els intèrprets s´han documentat i han parlat amb el Casal de la Dona i amb l´Hospital Comarcal.

…Nua!!! s´estrena aquest vespre i es podrà veure fins dissabte, a les 9 a la Sala dels Trinitaris.

La darrera representació és diumenge i en aquest cas, serà a les 7 de la tarda. Les entrades costen 4 euros i es poden comprar una hora abans de l´inici de l´espectacle.

Amb …Nua!!! finalitza el segon cicle de creació escènica organitzat per l´associació teatral Kametta i el Servei de Cultura de Vilafranca.

Programació

Ràdio Vilafranca

23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Musical
Selecció de música variada
00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria

Penedès Televisió

23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Músics d'aquí
Anna Roig, cantautora
00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: