Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

…Nua!!!, una obra que aborda la violència de gènere, clou el segon cicle de creació escènica a la

La violència contra les dones és un problema social creixent que cada vegada afecta més famílies i per aquest motiu, des de l´associació teatral Kametta van proposar al Jaume Clavé que escrivís una

Aquesta és la primera obra teatral de Clavé, de 27 anys. que veu la llum. La direcció també ha anat a càrrec seu i els intèrprets són Cristina Téllez, David i Laia Monteagudo, Amadeu Paratge i les nenes Lara Cuscó i Maria Monsalve de 9 anys, que s´alternaran en el paper de Nagore.

A …Nua!!!, Cris és una noia de 27 anys que viu amb el seu xicot, el David, i la seva filla, la Nagore, de 7 anys. Aparentment són una família, almenys això és el que creu la mateixa Cris, però mica a mica s´adona que el David no la tracta com ella desitja i es mereix.

Per escriure aquesta obra, tant l´autor com els intèrprets s´han documentat i han parlat amb el Casal de la Dona i amb l´Hospital Comarcal.

…Nua!!! s´estrena aquest vespre i es podrà veure fins dissabte, a les 9 a la Sala dels Trinitaris.

La darrera representació és diumenge i en aquest cas, serà a les 7 de la tarda. Les entrades costen 4 euros i es poden comprar una hora abans de l´inici de l´espectacle.

Amb …Nua!!! finalitza el segon cicle de creació escènica organitzat per l´associació teatral Kametta i el Servei de Cultura de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: