Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més dun centenar de dones participen en el Sopar de la Dona de Vilafranca

La vetllada lúdica i solidària va servir per recaptar fons per un projecte coordinat per la UGT d’integració laboral encarat cap a la dona al nord del Marroc.

Més dun centenar de dones van aplegar-se divendres al menjador de l’hotel Pere Tercer per participar del sopar de la dona, un acte que va servir per recaptar fons per a un projecte d’integració laboral dirigit a la dona del Marroc. Aquesta és una iniciativa organitzada pel col·lectiu dona de l’ajuntament de Vilafranca, convertint-se ja en un esdeveniment consolidat, sent el 18è any que s’organitza. El Sahara, puertocabezas i el Marroc són els països on des del col·lectiu dona s’han adreçat més campanyes, sent països amb els que la vila hi té una relació més propera i on resulta més fàcil adreçar-hi projectes de desenvolupament. I enguany el destinatari al qual es destinaran els 235 euros recaptats en el sopar van encaminats a un projecte coordinat per la Fundació Josep Comaposada de la UGT. Aquest projecte oferirà formació laboral a un gran nombre de dones del Marroc, un col.lectiu que sovint no gaudeix de facilitats per accedir al món laboral ni a la informació referent als seus drets.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: