Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 300 persones "descobreixen" Els Nous Penedès a Palma de Mallorca

L'edició 2005 de la campanya "Descobreixi Els Nous Penedès" va inaugurar-se dimarts passat a Palma de Mallorca amb l'assistència de 306 persones, la majoria de les quals procedents del sector de l'hosteleria, la restauració i la distribució de les Balears. L'acte d'inauguració en aquesta ocasió va anar a càrrec de la regidora de Sanitat de [...]

L’edició 2005 de la campanya "Descobreixi Els Nous Penedès" va inaugurar-se dimarts passat a Palma de Mallorca amb l’assistència de 306 persones, la majoria de les quals procedents del sector de l’hosteleria, la restauració i la distribució de les Balears.

L’acte d’inauguració en aquesta ocasió va anar a càrrec de la regidora de Sanitat de l’Ajuntament de Palma de Mallorca, Marina Sanz, qui va destacar les beneficis que el consum moderat de vi aporta a l’organisme per a la prevenció de malalties cardiovasculars i també del càncer. Marina Sanz va estar acompanyada del director del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Penedès, Josep Ribas. Precisament són el CRDO Penedès juntament amb la Unió Vinícola del Penedès (UVIPE) els responsables d’aquesta campanya promocional dels vins del Penedès.

Ara, el Saló Descobreixi Els Nous Penedès prepara la segona parada que tindrà lloc dimarts que ve, 15 de març, la Fontana de l’Eixample, una finca modernista al carrer Mallorca de Barcelona. Seran 34 les empreses participants i en total es podran degustar 205 nous vins des de les 12h fins a les 20.30 hores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: