Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mercat d’artesans, de col·leccionisme i de pintura aquest diumenge a Vilafranca

Aquest diumenge coincidint amb el 2on diumenge de mes, la rambla de Sant Francesc de Vilafranca tornarà a ser l’escenari del Mercat d’Artesans.

Una activitat mensual que reuneix a diferents col·lectius de la comarca que ofereixen productes artesanals tan diversos com alimentació, roba, ceràmica, peces de col·lecció com llibres, segells i altres objectes i obres de dibuix i pintura originals dels propis autors.

Aquest mercat és una activitat organitzada pel Patronat Municipal de Comerç i Turisme i els col·lectius d’artesans, pintors i col·leccionistes de Vilafranca i comarca. El mercat restarà instal·lat des de les 10 del matí fins aproximadament 2/4 de 3 de la tarda.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: