Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Incavi promou la qualitat com a eix bàsic pel futur vitivinícola, amb un acord amb les diferents D

L’Incavi ha proposat un acord per al seguiment, control i promoció dels vins emparats per les diferents Denominacions d’Origen, per tal de garantir la qualitat i la traçabilitat d’aquests productes.

Aquesta acció forma part de la nova política de l’incavi que considera la qualitat com a eix principal i bàsic per al futur del sector vitivinícola català. D’aquesta manera, l’Incavi treballarà amb una estreta col·laboració i suport als Consells Reguladors per tal de seguir avançant en la política de la qualitat en els seus productes.

Tant l’Incavi com els Consells reguladors tenen que vetllar per el control i la promoció dels vins de qualitat, i a través d’aquests acords es col·laborarà més àmpliament per tal de poder aprofundir en les accions necessàries en matèria de qualitat de la vinya i el vi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: