Dimarts, 5 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip redactor del Pla Director vecull els principals temes de preocupació en el sistema d’infraes

La segona sessió participativa per la redacció del Pla Director de l’Alt Penedès torna a ser un èxit de public, amb el saló de plens del Consell Comarcal ple de gom a gom.

Un altre dels aspectes que es va posar de relleu en el debat va ser les necessitats de potenciar el transport públic dins de la comarca, tot i que Josep Maria Carrera indica que aquest serà un debat més ampli.Josep Maria Carrera es va mostrar molt satisfet de la participació ciutadana que està tenint aquesta fase de sessions informatives i de reflexió i va apuntar que en la fase següent, la de la concreció de les propostes caldrà assolir també una xifra semblant de participació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: