Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament de Vilafranca ha concedit una subvenció de 900 euros per als premis literaris "Nit de S

Els premis "Nit de Sant Jordi 2005" han estat organitzats per l’Institut d’Estudis Penedesencs. La subvenció anirà encaminada cap al primer i segon premi literari de temàtica solidària.

L’Ajuntament de Vilafranca ha concedit aquesta subvenció de 900 euros a l’Institut d’Estudis Penedesencs per a la dotació dels primer i segon premi literari de temàtica solidària, en el marc dels XVI Premis Literaris "Nit de Sant Jordi 2004". En aquesta convocatòria, el premi especial monogràfic per a narració ha de tractar el tema "Ciutadans amb nom i cognoms, immigració, convivència i solidaritat."

Amb aquesta aportació, l´Ajuntament contribueix al debat sobre el nostre model de ciutadania i la immigració.

Recordar que l’Institut d’Estudis Penedesencs, entitat cultural fundada l’any 1977 es defineix com a una organització amb l’objectiu de promocionar la investigació, l’estudi i la divulgació de la cultura penedesenca des de diverses vessants. I en aquest sentit els premis "Nit de Sant Jordi " són una de les activitats per a que tots aquells interessants s’apropin a l’entitat i a les seves activitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: