Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament de Sant Martí ha fet lliurament dels 900€euro; recollits en diverses campanyes a i

La setmana passada es va fer a l’Ajuntament de Sant Martí l’acte oficial de lliurament dels poc més de 900€ que s’han recollit al municipi de Sant Martí en diferents activitats

Els diners es destinen a la ONG Intermon Oxfam amb l’objectiu d’ajudar en diferents campanyes i projectes en les zones que es van veure afectades a finals d’any per el Tsunami al sud est asiàtic.

En l’acte de lliurament hi havia Núria Plana, en nom d’Intermon, que va voler destacar la importància d’actuacions com la que s’havia fet a Sant Martí, i que servien per tal que els afectats no quedessin en l’oblit. Els diners recollits se sumaran als d’altres municipis catalans en un fons per a futurs projectes de cooperació, un cop passada la primera emergència.

El lliurament dels diners va anar a càrrec de Jordi Galtés, regidor de solidaritat i cooperació amb el tercer mon de Sant Martí, i també va comptar amb la presència de Jordi Marin, del grup musical Por gusto, un dels impulsors de la idea. El regidor va aprofitar per agrair la desinteressada col·laboració de les persones, entitats i grups que van participar en el concert del 19 de febrer a Sant Martí, i dels qui han participat després en les altres activitats que s’han dut a terme.

Tant des de l’Ajuntament com des d’Intermon s’ha explicat tot aprofitant aquest acte, que cal continuar prestant atenció a aquestes situacions i catàstrofes, a pesar de que ja no siguin portades de diaris ni centrin l’atenció del gran públic a través dels mitjans de comunicació, ja que queda molta feina per fer a partir d’ara per tornar a una situació de mínima normalitat. Núria Plana va parlar d’uns sis anys per assolir els nivells anteriors al Tsunami.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: