Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons es querellarà contra la regidora convergent Flèrida Melguen p

El ple del consistori de Sant Llorenç d’Hortons que es va celebrar divendres va acordar presentar aquesta querella contra la regidora convergent

Es va acordar amb els vots a favor de 7 regidors, els de PSC, IC i Independents; i els dos vots negatius dels dos regidors de CiU. L’alcalde, Carles Baiget, alcalde de Sant Llorenç, ha explicat a la nostra emissora que la querella es presenta en resposta a les declaracions via telefònica, que Melguen va fer al programa Els Matins de TV3, i en que aprofitant que es parlava del tema del 3% en relació a les obres del Carmel, ella fes referència a l’empresa pública que te l’ajuntament per gestionar obres i que cobra, per les feines de consulta i d’altres assessoraments, un 6% a les empreses. L’alcalde ha comentat que aquestes comissions estan totalment dins de la legalitat, i que tota l’activitat que desenvolupa l’empresa estan controlades per la sindicatura de comptes. Baiget ha explicat a Ràdio Vilafranca que la querella es presenta per injúries, ja que les declaracions de Melguen s’han fet voluntàriament per confondre i donar una imatge de corrupció política, que és inexistent.

Baiget ha insistit en que les declaracions de la regidora convergent són malintencionades, ja que ella sap perfectament el funcionament d’aquesta empresa pública. La comissió que es cobra és en funció de consultes i gestió, i està totalment controlada. L’alcalde va recordar també que la mateixa regidora havia presentat feia temps una denúncia a la fiscalia per malversació de fons, i que la fiscalia va arxivar el cas.

Baiget també ha comentat a la nostra emissora que l’equip de govern estaria disposat a retirar la querella si hi hagués algun gest per part de Flèrida Melguen.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: